Vindfamnes sida

Senaste nytt fr.o.m. november 2015

Det har blivit rätt mycket fixat med båten sen sist. J-O har gjort en rorkultsförlängare som nu är på plats och jag slipper trampa på en gammal plastback för att komma upp i båten. Det finns numera en "redig" pall att kliva på. Lazy Jacks är på plats och vi har sytt ett storsegelkapell som nu också är på plats. Eftersom en lackad yta är lite känsligare än en med gelcoat så har vi skaffat en gummimatta att lägga ankaret på när det tas upp och läggs i. Bilden visar J-O i färd med att tagla ändarna på de nya akterförtöjningarna. Det tog en hel eftermiddag att splitsa de fyra öglorna, splitsa fast 2 av dem på de längre akertamparna (så kanske vi slipper korsa dem alltid, test på det med möjlighet att korsa vid behov)  

J-O fyllde upp vatten i den stora tanken, som ligger akter om motorrummet, och simsalabim så flöt hon rätt i förhållande till vattenlinjen!
Visserligen har vi fyllt våra aktre stuvutrymmen med det mesta vi behöver nu men det känns ju bra att hon inte står på näsan längre. 

Nu är det väl egentligen bara en fast solcell med regulator som fattas för att alla system ska fungera riktigt tillfredställande. Men toan, tryckvattnet, kylen och spisen är testade och är ok! Vilken lyx 😎

22. jun, 2022

1

Kjell o Karin 23.06.2022 19:59

Låter fantastiskt, efter allt slit, att ni äntligen får njuta av er båt. Då hoppas vi att ni sätter segel och styr norrut i sommar! Vi väntar på ert besök!

Senaste kommentarer

17.09 | 06:46

Stort tillykke med Damen. Det ser rigtigt godt ud. De bedste Sejlerhilsen...

23.06 | 19:59

Låter fantastiskt, efter allt slit, att ni äntligen får njuta av er båt. Då hopp...

02.06 | 03:40

GRATTIS till sjösättningen Vilket fantaststiskt proffsigt projekt Myket vac...

01.06 | 16:33

Såååååå härligt Stort grattis🙏❤️🇸🇪 Malin o Peter