Vindfamnes sida

Senaste nytt fr.o.m. november 2015

Ja, så var det dags igen att sjösätta den gamla trotjänaren. Den här gången fotograferade jag inte - det ser ju likadant ut varje år!
Vi hade behagligt väder när solen tittade fram, men rätt som det var kom det en liten regnskur. Jag hade hand om fika och varm korv till hugade sjösättare men dottern med sambo hjälpte J-O såpass att vi fick upp masten också innan det var dags att hålla kväll. Idag hade vi tänkt ta ner det sista som återstår för att kunna dra iväg med båten en helg, men vädret var emot så det blev bara sittbrunnsbordet som fick åka med. Det är inte så mycket mer än grytorna och sängkläderna kvar.

Det har varit en intensiv vecka med förberedelser för sjösättning inte bara av vår egen båt utan också klubbens två följebåtar och två 606:or som ska användas från V 17. Klubben (Båstad Båt och Segelsällskap) har ett samarbete med Strandängsskolan där de har Segling som en variant av Elevens val. Summerar vi då veckan ur båtbyggarhänseende har den varit bedrövlig - inget nytt gjort med båtbygget den här veckan...

17. apr, 2016

0

Senaste kommentarer

17.09 | 06:46

Stort tillykke med Damen. Det ser rigtigt godt ud. De bedste Sejlerhilsen...

23.06 | 19:59

Låter fantastiskt, efter allt slit, att ni äntligen får njuta av er båt. Då hopp...

02.06 | 03:40

GRATTIS till sjösättningen Vilket fantaststiskt proffsigt projekt Myket vac...

01.06 | 16:33

Såååååå härligt Stort grattis🙏❤️🇸🇪 Malin o Peter